A síoktatók a tanulókra, az Eurorisk pedig az oktatókra vigyáz!

Síoktatóbiztosítás az Eurorisk-nél!Síoktatónak lenni nagy felelősség és egyben gyönyörű hivatás is. Megtanítani valakit síelni pedig egy varázslatos feladat. Kétség nem fér hozzá, hogy ehhez nagy türelemre és magas fokú szakértelemre van szükség.

Embereket tanítani néha szélsőséges környezetben: érteni kell a síeléshez és az emberekhez is. Síoktatóként szinte azonnal meg kell ismerni a tanulni vágyó embert, hogy fel lehessen mérni a készségeit és a lehetséges reakcióit, a csoportos tanításnál pedig több emberre kell egyszerre figyelni. Elég egy pillanat is, amikor nem koncentrál a síoktató, és máris baj történhet.

Mindezek mellett ismerni kell a hegyeket és a havat is. A lejtő és rajta mozgó testek fizikáját. Felelősségteljesen kell tanítani, miközben az sem árt, ha a tanítvány élvezi is a folyamatot. Szóval mindenekelőtt le a kalappal az összes síoktató előtt! Sokan nem is gondolják, hogy mekkora munka, alázat és türelem van ebben a szakmában. 

Míg a síoktatók a tanulókra figyelnek, mi a síoktatók biztonságára! 

Az Eurorisk speciális csoportok biztosítási igényeit is kiszolgálja, az egyik ilyen megoldást kínáló fejlesztésünk a Síoktatók Magyarországi Szövetsége részére készült honlap, amelyen a Szövetség tagjai akár azonnal megköthetik biztosításukat. Az Union Biztosító közreműködésével készült termék speciális kockázatokra is fedezetet nyújt a síoktatók részére, és ez egyaránt tartalmaz klasszikus utasbiztosítási elemeket, valamint egy síoktatói szakmai felelősségbiztosítást

A termék két változatban érhető el (SMSZ Piros csomag, SMSZ Fekete csomag), amelyek a különböző szolgáltatások kártérítési limitjeiben térnek el egymástól: a Piros csomag alacsonyabb, a Fekete csomag magasabb limiteket tartalmaz. 

A honlapon elérhető a biztosítás, ami most gyorsan, egyszerűen és személyes érintkezés nélkül köthető meg:

Síoktatók biztosítása – Kösse nálunk csoportos biztosítását! (sioktatobiztositas.hu)

Balesetmentes síelést és eredményes oktatást kívánunk Önnek! 

 

Eurorisk, az Ön biztonságáért!



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft