Tájékoztatás az utasbiztosítási kínálatról
Üdvözöljük az Eurorisk Kft. Utasbiztosítási szerződéskötő oldalán, amennyiben kérdése adódik a díjszámítás vagy a szerződés megkötése folyamán, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! A továbblépéshez kérjük, szíveskedjen elfogadni az adatkezelési tájékoztatót!

Magyarországon 17 biztosítótársaság kínál utasbiztosítási termékeket. Az Eurorisk ezek közül 8 társaság termékeit mutatja be. Kínálatunkban csak azok a biztosítótársaságok szerepelnek, amelyek az utasbiztosítási ajánlatokat úgynevezett webszervíz technológiával fogadják. Ez azt jelenti, hogy az Eurorisk oldalán Ön által kezdeményezett ajánlatra válaszul a biztosító azonnal elektronikus úton postázza a biztosítási kötvényt, azaz azonnali fedezetet nyújt. Az Eurorisk a biztosító által kibocsátott kötvényt az Ön által megadott email címre továbbítja, továbbá a kötvényt bármikor eléri a Személyes Menü Szerződések menüpontjában a megkötött szerződéséhez letárolva.

Kérjük, feltétlenül olvassa el a legfrissebb utasbiztosítási híreket a honlapunk fő oldalán, ha utasbiztosítást szeretne kötni!
Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt
Allianz Hungária Zrt.
CHERRISK (CherryHUB BSC Kft)
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Európai Utazási Biztosító Zrt.
Mapfre Asistencia SA Magyarországi Fióktelepe.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.

A továbblépéshez kérjük, szíveskedjen megismerni adatkezelési tájékoztatónkat!

Az Eurorisk Kft. adatkezelési tájékoztatója itt


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.07.16
PoweredBy: SK Trend Kft